Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Annemarie Postma

Het besef dat wij met de kracht van intentie en gedachten onze wereld en ons leven beïnvloeden leeft enorm. Het nieuwe boek 'Het lichaam is perfect' van Annemarie Postma leert je je gedachten kracht te gebruiken om je leven en je lichaam vorm te geven. Diëten werken niet omdat ze niet je gedachten over je leven, jezelf en je lichaam veranderen. Daarom hoor je mensen vaak zeggen: Nu bén ik eindelijk slank, maar hoe kan het dat ik in de spiegel nog steeds dezelfde mollige vrouw zie staan?

Gezond worden en je natuurlijke gewicht bereiken begint met positieve en constructieve gedachten en het vergroten van je gevoel van eigenwaarde. In 'het lichaam is perfect' reikt Annemarie 7 nieuwe manieren aan om naar je leven, je lichaam en je relatie met voeding te kijken. Daarná volgen 7 nieuwe eetgewoonten en een 7-weken eetplan om je deze eetgewoonten eigen te maken. De meeste dieetboeken geven je kennis over voeding, dit boek geeft je kennis over jezelf.

De slanke, energieke Annemarie Postma weet waarover ze het heeft. Ze zit vanaf haar elfde in een rolstoel. Ruim twintig jaar lang maakte zij daardoor een bewuste ontdekkingstocht en verrichte ze persoonlijk onderzoek. Sinds haar vroege jeugd was ze snel in staat om de invloed van negatieve of positieve denkpatronen en het effect van goede en slechte voeding waar te nemen. Ze ontdekte dat je ideale gewicht het gevolg is van de overtuiging dat je ertoe doet, een overtuiging dat geluk en vitaliteit je geboorterecht zijn en dat je een gezond lichaam wáárd bent.

'Het lichaam is perfect' is hét boek voor iedereen die een gezond en energiek leven wil leiden in een lichaam met het ideale gewicht. Dit kleurige boek is rijk geïllustreerd, bevat handige boodschappenlijsten en weekschema's. Daarnaast staat het boordevol overheerlijke, gezonde dagmenu's, gebaseerd op de meest recente voedingsinzichten.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

15 volgers